AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Barcelona en United bereiken akkoord over Frenkie de Jong’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

FC Barcelona en Manchester United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Frenkie de Jong. De Engele club betaalt een som van 85 miljoen euro voor hem. Nu moet de Oranje-international nog persoonlijk rond komen. Dit weet de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Romano meldt dat de clubs het eens zijn over een vaste transfersom van 65 miljoen euro. Barcelona wil echter 85 miljoen euro zien voor De Jong, een bedrag dat United via variabele bonussen wil aanbieden. Volgens de transferexpert moeten alleen nog de bonusregelingen worden besproken, waarmee Barcelona de overige twintig miljoen kan binnenhalen.

Het is nu aan de middenvelder om tot een persoonlijk akkoord te komen met United. De onderhandelingen met De Jong zullen direct starten nadat de clubs tot een definitieve overeenkomst zijn gekomen. De Oranje-international moet de tweede aanwinst worden van Erik ten Hag. United zal naar verwachting snel de komst van Tyrell Malacia bekend maken, de linksback komt voor zeventien miljoen euro over van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.