AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet in aanvaller van Leverkusen nieuwe linksbuiten’

Ajax heeft vleugelaanvaller Paulinho in beeld om de voorhoede te komen versterken. De linksbuiten van Bayer Leverkusen zou een wat goedkoper alternatief kunnen zijn als Steven Bergwijn. Hier maakt het medium Kicker melding van.

Hij heeft nog maar een eenjarig contract heeft bij de Bundesliga-club. De 21-jarige Paulinho speelt al sinds 2018 voor Leverkussen, maar liep ook een zware kruisbandblessure op. Nadien heeft de Braziliaan geen basisplaats weten te veroveren, waardoor een transfer in de zomer bespreekbaar lijkt. Ook Sporting Portugal zou op de buitenspeler azen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.