AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Feyenoord haalt met Ajax-spits de nodige goals binnen’

Cyriel Dessers heeft dit seizoen zijn waarde laten zien voor Feyenoord maar of hij volgend seizoen nog voor de Rotterdammers speelt is nog maar de vraag. Als alternatief hebben ze Ajax-spits Danilo in het vizier om de gelederen te komen versterken.

Danilo loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Ajax en zou in de belangstelling staan van Feyenoord. Arnold Bruggink durft die gok wel aan. “Danilo was bij FC Twente goed voor zeventien goals en zal er bij Feyenoord echt twintig maken, daar ben ik van overtuigd”, aldus de ESPN-analist.

“Hij kan in zijn eentje goals maken. Als ze hetzelfde kosten, zou ik Danilo nemen”, aldus Bruggink. Danilo is echter transfervrij en daarmee nóg interessanter dan Dessers, die naar verluidt een prijskaartje van vier miljoen euro om zijn nek heeft hangen.

Pierre van Hooijdonk pleit op zijn beurt voor Dessers. “Hij is gewoon een heel goede spits. Er zijn betere spitsen, dat klopt, maar er zijn ook véél mindere spitsen. Torinstinct kun je hem niet ontzeggen. Hij is relatief snel, fysiek heel erg in orde… Ik vind dat wij zulke spitsen heel makkelijk tekort doen. Luuk de Jong bij Barcelona, bijvoorbeeld. Dat is inderdaad geen basisspeler, maar zijn waarde is enorm.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.