AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en PSV zijn de beste clubs van Nederland’

Zondag staat de bekerfinale tussen Ajax en PSV op het programma. Ajax-trainer Erik ten Hag kijkt uit naar deze kraker. Op de persconferentie besprak Ten Hag de finale in De Kuip.

“Ajax en PSV zijn de twee beste clubs van Nederland”, verklaarde de oefenmeester. “Beide zijn hele goede ploegen die het hebben waargemaakt in Europa. We gaan de degens kruisen en dat gaat zorgen voor een mooie finale.”

Ajax kon de hele week toewerken naar de finale, waar PSV donderdagavond nog speelde. Ten Hag verwacht niet dat dit doorslaggevend is. “De extra rust die wij hebben gehad ten opzichte van PSV is een voordeel, maar uiteindelijk moet er gevoetbald worden. Zo simpel is dat.”

En voetballen kan PSV, zo weet Ten Hag. “Het is een team dat zorgt voor chaos op het veld en goed druk probeert te zetten. Europees speelden ze deze week ook erg goed en lieten ze dat spel zien. Wij moeten ervoor zorgen dat ze die chaos niet kunnen creëren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.