AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Paris Saint-Germain gaat deze zomer uitpakken voor Antony’

Er gaat deze zomer hoogstwaarschijnlijk veel veranderen bij Paris Saint-Germain. Lionel Messi en Neymar voldoen niet en het zou goed kunnen dat ze gaan vertrekken. En dan zou de komst van Ajax-winger Antony goed tot de mogelijkheden kunnen horen.

Het medium Le 10 Sport onthult vandaag namelijk dat de steenrijke Parijzenaars in de markt zijn voor Antony. De bron meldt dat de clubleiding van PSG de eerste stap heeft gezet richting een overstap: de Fransen hebben contact opgenomen met het management van de Ajax-rechtsvoor om te peilen hoe hij tegenover een zomerse verhuizing staat.

De kans lijkt betrekkelijk groot dat Antony aan zijn laatste maanden in de Johan Cruijff ArenA bezig is. De vleugelaanvaller wordt de laatste tijd aan Jan en alleman gelinkt (Bayern München en FC Barcelona bijvoorbeeld), en… waar rook is, is vuur.

Wat buiten kijf staat is dat er flink betaald moet worden voor de diensten van de Ajacied, Die heeft in de ArenA immers nog een contract tot medio 2025, waardoor er in Amsterdam bepaald geen noodzaak is om hem te verkopen. Al is het natuurlijk wél zo dat de huidige nummer één van de Eredivisie zo nu en dan een megatransfertje nodig heeft om zwarte cijfers te schrijven. Hoe dan ook: de marktwaarde van Antony wordt geschat op 35 miljoen euro.

Een tijdje gelden liet de international van de Seleçao zich uit over zijn toekomst: “We zullen zien wat er komende zomer gebeurt. Maar laat vooral duidelijk zijn dat ik het hier heel erg naar mijn zin heb. De Engelse en Spaanse competitie vind ik prachtig. Als de tijd rijp is, hoop ik daar te mogen spelen. Wanneer precies? Dat weet alleen God.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.