AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Barcelona krijgt bod binnen van 80 miljoen voor Frenkie de Jong’

FC Barcelona zou een bod hebben binnengekregen voor Frenkie de Jong. En naar verluidt gaat het om een bedrag van 80 miljoen euro. Hier maakt de journalist Thierry Enric melding van.

De verslaggever in kwestie stelt dat technisch directeur Mateu Alemany zich momenteel buigt over de desbetreffende bieding (waarvan de afkomst onbekend is). Aan de ene kant is De Jong een belangrijk radertje in het elftal van oefenmeester Xavi Hernández, maar aan de andere kant: die tachtig miljoen kan aangewend worden om iemand als Erling Haaland (Borussia Dortmund) binnen te halen…

Oranje had het gisteren behoorlijk zwaar tegen Duitsland in de ArenA, maar na afloop prees bondscoach Louis van Gaal De Jong: “Dankzij hem lukte het ons om onder de Duitse druk uit te komen.” Het Algemeen Dagblad geeft de Barcelona-middenvelder een 7 als rapportcijfer: “De Jong zag zijn kans schoon toen uitblinker Jamal Musiala uit het veld ging. Met een fraaie lange bal leidde hij de 1-1 in. Was diep in de tweede helft de grote motor bij Oranje.”

Waar de genoemde bieding precies vandaan komt… in het verleden werden onder meer Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München aan de oud-Ajacied gelinkt. In die hoek moeten we het vermoedelijk zoeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.