AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zonder VAR had ik Antony doormidden geschopt’

Feyenoord verloor de Klassieker zondag tegen Ajax nipt met 3-2. Volgens oud-speler Karim el Ahmadi hadden de Rotterdammers meer verdiend. Hij zegt dat het lang is geleden dat hij zijn oude cluppie zo dominant zag spelen in Amsterdam.

Het werd 3-2 voor Ajax, maar aanvankelijk was Feyenoord hard op weg naar een overwinning. “Wat ik al die jaren heb meegemaakt met Feyenoord. Als wij een hele goede dag hadden dan speelden we gelijk. Gisteren (zondag, red.) zag ik de wedstrijd en dan zie ik er eigenlijk hetzelfde in terug”, zegt El Ahmadi bij FC Rijnmond.

“Nu verlies je dan ook nog. Wanneer Ajax slecht speelt kunnen ze nog altijd gelijkspelen of winnen. Het is heel raar eigenlijk. Ik heb veel wedstrijden in De Kuip gespeeld en die hadden we gewoon met 4-1, 3-1 moeten winnen. Ik weet niet waar het precies aan ligt, maar het gebeurt wel vaker de laatste jaren.”

El Ahmadi ziet de beelden van Antony, die zich in de slotfase vervelend gedroeg. “Zonder VAR had ik hem wel doormidden geschopt denk ik”, grapt hij. “Ik hou niet van spelers die tijdrekken. Dus ik zou hem wel een beuk geven als ik geen geel had. Anderzijds, je zegt altijd dat je jezelf er aan irriteert, maar bij Sevilla-thuis ging ik ook irritant doen. Alsof dat vanzelf gaat, met het publiek ook erachter. Maar dit was wel overdreven, op het komische af.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.