AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Noa Lang in de zomer naar AC Milan’

AC Milan wil deze zomer Noa Lang proberen over te nemen van Club Brugge. Hier maakt het medium La Gazzetta dello Sport melding van. Volgens de roze sportkrant is Club Brugge bereid om zaken te doen vanaf twintig miljoen euro.

Technisch directeur Paolo Maldini heeft naar verluidt al contact gehad met de clubleiding van de regerend Belgisch landskampioen. Aangezien Lang zijn contract bij Blauw-Zwart vorig jaar verlengde tot medio 2025, is het maar de vraag of er akkoord wordt gegaan met twintig miljoen.

Lang worstelt de voorbije weken met zijn vorm. Alfred Schreuder ruimt zelfs geen basisplaats meer in voor de oud-Ajacied, die zich wel mocht melden in Zeist bij het Nederlands elftal. Schreuder benadrukte onlangs dat hij ervan overtuigd is dat Lang zijn goede vorm terugkrijgt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.