AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nicolas Tagliafico wenst deze zomer alsnog te vertrekken bij Ajax’

Nicolas Tagliafico hoopt deze zomer alsnog te vertrekken bij Ajax. Hij wilde dit eigenlijk in de winter al maar daar staken de Amsterdammers een stokje voor.

Hij was sinds 2018 altijd een vaste waarde bij Ajax, maar verloor vorig jaar zomer zijn basisplaats. Toch weigerde de clubleiding om hem in de winterse transferperiode naar FC Barcelona te laten vertrekken. “Er was interesse, de clubs hebben met elkaar gesproken”, zo laat hij TNT Sports weten. “Het was ingewikkeld voor Ajax, maar ik denk dat er in juni wel wat rust komt.”

De Argentijn was ‘not amused’ over het standpunt van Ajax. “Je probeert uit te drukken wat je voelt. Je hoeft niet altijd alles voor jezelf te houden”, aldus Tagliafico. In de maanden november en december staat er een WK op het programma, maar wat de vleugelverdediger betreft speelt hij dan niet meer in Amsterdam. Met nog één contractjaar te gaan wil hij alsnog een volgende stap maken.

De Telegraaf onthulde eerder dat Ajax zich soepel zal opstellen in de zomer. Toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars zou hebben toegezegd dat de Zuid-Amerikaan voor de aankoopprijs (zo’n vier miljoen euro) mag vertrekken in de zomer en het ligt in de lijn der verwachting dat de clubleiding die belofte nakomt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.