AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax werkt deze zomer mee aan vertrek van Erik ten Hag’

Ajax is bereid om trainer Erik ten Hag deze zomer te laten gaan. Onder de juiste voorwaarden zullen de Amsterdammers niet voor een overstap gaan liggen. Hij wist als Ajax-trainer al tweemaal de dubbel te veroveren en dit seizoen is dat andermaal mogelijk.

De Amsterdammers voeren het Eredivisie-klassement opnieuw aan en hebben zich daarnaast gekwalificeerd voor de bekerfinale. Ook is de ploeg nog altijd actief in de Champions League, waarin het in 2019 bijna de finale bereikte.

De Ajax-trainer heeft veel bereikt in de Johan Cruijff ArenA en lijkt daarmee (bijna) het maximale eruit te hebben gehaald. Ten Hag zou daarom wel heil zien in een buitenlands avontuur, zeker nu zijn goede vriend Marc Overmars is vertrokken na grensoverschrijdend gedrag.

Volgens The Athletic heeft Ten Hag al een overeenkomst met Ajax. De clubleiding zou toegezegd hebben dat het meewerkt als er een mooi voorstel voorbij komt in de zomer. Dat geldt niet voor Mauricio Pochettino en de Manchester United-baan, aangezien Paris Saint-Germain zich veel harder opstelt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.