AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Andre Onana: ‘Dit zijn 100% mijn laatste maanden bij Ajax’

Andre Onana is bezig aan zijn laatste maanden bij Ajax. Deze zomer zal hij transfervrij de overstap maken naar een andere club. Officieel is zijn transfervrije overstap naar Internazionale of een andere club nog altijd niet.

Toch is hij héél duidelijk: “Het zijn mijn laatste maanden in Amsterdam, honderd procent”, aldus Onana voor de camera van ESPN. “Ik ben trots op wat ik heb gedaan en blij met de successen die we hebben behaald. Ik wil iedereen bedanken, want dit succes was ook van hen. Ik kan alleen maar dankbaar zijn.”

Onana kreeg zondag twee goals om de oren tegen RKC. Er is de laatste tijd veel te doen rond de doelman van Ajax, maar dat deert hem niet. “Ik ben eraan gewend. Ik heb geen controle over wat mensen zeggen. Ik ben er om het team te helpen. Mensen mogen denken en zeggen wat ze willen.”

De Ajax-goalie baalt van de tegengoals. Hij werd behoorlijk in de steek gelaten, maar concludeert Onana: “Ik kan mijn teamgenoten niets kwalijk nemen. Wij doen dit samen.” Of hij blijft staan zodra de anderen weer fit zijn? “Daar heeft de trainer niets over gezegd. Als ik moet spelen, speel ik. Als Pasveer of Jay (Gorter, red.) moeten spelen, spelen zij. Ik ben hier om het team te helpen. Ik weet dat mijn beste tijd bij Ajax achter me ligt.”

One thought on “Andre Onana: ‘Dit zijn 100% mijn laatste maanden bij Ajax’

  1. Youri Terpstra says:

    Ach wat jammer zeg iik had hem meer willen zien stralen bij ajax hij is altijd mijn favo keeper en speler (met schuurs) van mij geweest.. Good Luck André!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.