AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax gaat Bounida vandaag presenteren, salaris ‘geen enkel thema’

Ajax gaat het zestienjarige Rayane Bounida vandaag presenteren. Dit weet De Telegraaf te melden. Er ligt een contract klaar voor het toptalent dat overkomt van RSC Anderlecht.Hij zal tekenen tot medio 2025.

Over twee jaar, als de Belg achttien wordt, zullen de Amsterdammers zijn contract met nog eens twee jaar verlengen. FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester City deden volgens De Telegraaf ‘verwoede pogingen’ om Bounida op andere gedachten te brengen, maar hij heeft zijn keuze gemaakt.

De transfer hing al even in de lucht. Bounida kreeg vorig jaar een rondleiding in Amsterdam, Anderlecht beet zich stuk op zijn financiële eisen, hoofd jeugdopleiding Jean Kindermans en trainer Vincent Kompany bevestigden zijn aanstaande vertrek en Bounida nam afgelopen week al afscheid, zonder te bevestigen dat Ajax zijn nieuwe club wordt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.