AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Arne Slot: ‘Als we meer geluk hadden, stonden we dichter bij Ajax’

Feyenoord moet zich voorlopig niet richten op het kampioenschap. Dat zegt trainer Arne Slot die vorige week met 2-1 verloor van AZ.

Na dat duel zeiden sommige spelers van Feyenoord dat de titel definitief uit zicht was, maar later op de dag verloor Ajax van Go Ahead Eagles en bleef het verschil dus zes punten. Voor Slot is er echter niets veranderd. “Als je bij AZ wint, zet je ze op negen punten”, zegt hij op een persconferentie. “Dat hebben wij echter niet gedaan en dat was ook niet voor het eerst.”

Dat zegt de oefenmeester van Feyenoord dat zijn ploeg niet klaar is voor een titelrace. “Dan moet je pas op de plaats maken als het gaat om de eerste plek, want het is niet voor het eerst dat wij in een grotere uitwedstrijd verliezen. Dat geeft ook wel wat aan.”

Slot stelt dat de Stadionclub, die komend weekend thuis tegen FC Groningen speelt, geluk nodig had gehad om nu nog om de eerste plaats mee te doen. “Mijn spelers zouden kunnen zeggen dat we maar op zes punten van Ajax staan. We hebben niet veel geluk gehad dit seizoen en met een beetje meer geluk, had je misschien dichterbij gestaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.