AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Wesley Sneijder ondanks sollicitatie geen optie voor Ajax

Ajax is momenteel nadrukkelijk op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Marc Overmars. Één van de namen die wordt genoemd is die van Wesley Sneijder. “Ze mogen mij benaderen, ik zie dat wel zitten. Dan zou ik er wel iemand bij willen die mij omhoog werkt wat betreft het bestuurlijke.”

Eerst werd bij Ajax aan de korte termijn gedacht, nu wordt er overlegd over wie de functie moet gaan bekleden. Daarvoor is Sneijder in Amsterdam niet in beeld, zo meldde journalist Freek Jansen dinsdagavond bij VI Vandaag. “Ik denk niet dat hij op dit moment een concrete optie is voor Ajax. Dan denk ik eerder dat Clarence Seedorf dat wel is.”

Jansen geeft aan dat de nieuwe directeur voetbalzaken een groot netwerk moet hebben in het Europese topvoetbal. Juist daarmee maakte Overmars de laatste jaren veel indruk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.