AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Johan Derksen uitgesproken over Sneijder-functie bij Ajax

In de komende periode hoopt Ajax een opvolger aan te stellen voor de opgestapte Marc Overmars. En Wesley Sneijder is één van de namen die genoemd word. Analist Johan Derksen hoopt dat Ajax hier niet voor kiest.

Verschillende namen passeerden de afgelopen periode de revue, waardoor het voorlopig afwachten is welke hoek de Amsterdammers in willen duiken. Zo zouden Clarence Seedorf en Frank Arnesen in beeld zijn, terwijl ook Marco van Basten en Patrick Kluivert op de lijst zouden staan.

Sneijder besloot zich dinsdagavond zélf ook kandidaat te stellen, maar Derksen vindt dat geen goed idee. “Wesley zou ook nog wel de kwaliteiten hebben, maar hij wordt altijd omgeven door een beetje louche vriendjes. De voetbalclub waar hij zit is doorlopend betrokken bij incidenten”, laat hij weten.

De analist doelt op zijn werkzaamheden bij amateurclub DHSC in Utrecht. Volgens Derksen zorgt de oud-voetballer dan ook voor een hoop problemen. “Wesley neemt zijn hele hofhouding mee, dat krijg je er gratis bij. Ik denk dat Ajax daar een beetje huiverig voor is als beursgenoteerd bedrijf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.