AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op aanvaller Akinkunmi Amoo’

Ajax heeft interesse in de talentvolle aanvaller Akinkunmi Amoo van FC Copenhagen. Hier maakt het medium Nordicbet melding van. Met zijn snelheid en aanvallende impulsen lijkt hij perfect te zijn om in de toekomst Antony op te volgen.

Waar hij vorig seizoen nog de clubkleuren van Hammarby IF verdedigde, maakte hij na een goede periode afgelopen zomer voor vier miljoen euro de overstap naar FC Kopenhagen. Ook daar kreeg hij het voor elkaar om het team te dragen, waardoor Ajax hem in het vizier heeft voor komende zomer.

De scouting van Ajax zou hem al jarenlang op de radar hebben staan, maar kreeg het nog niet voor elkaar om Amoo binnen te halen. Ajax heeft de club laten weten dat het bereid is om acht miljoen euro voor hem neer te tellen. Naar verluidt hebben Borussia Dortmund, Valencia en Atlético Madrid eveneens interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.