AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Hans Kraay jr. confronteert Frank Arnesen met Ajax-geruchten

Nu Marc Overmars is vertrokken bij Ajax gonst het van de geruchten over zijn opvolging. Ook de naam van Frank Arnesen wordt genoemd. Momenteel zwaait hij met de scepter bij Feyenoord. In het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’ wilde hij vanochtend niet op deze geruchten ingaan.

“Ajax heeft geen technisch directeur. Als jij wordt gebeld door Ajax of je interesse hebt, wat zeg je dan”, vroeg Hans Kraay junior . “Ik zit nu bij Feyenoord en heb het heel goed naar mijn zin. Ik zit in een traject met Feyenoord en daar zijn we allebei positief over. We gaan kijken wat dat oplevert”, reageerde Arnesen.

“Als ik Feyenoord-supporter zou zijn zou ik heel graag willen dat jij zou zeggen: ‘Nee, dat ga ik niet doen”‘, aldus Kraay. “Het gaat er niet om als die club belt of die club. Ik ben heel positief over de gesprekken die ik heb gevoerd met Feyenoord”, aldus Arnesen, die de vraag lijkt te willen ontwijken. “Daar wil ik over praten. Ik vind het niet terecht om over andere clubs te praten. Ik wil heel graag bij Feyenoord blijven.”

Een terugkeer naar Amsterdam lijkt dus niet aan de orde voor de oud-middenvelder, die er tussen 1975 en 1981 speelde. “We zijn in onderhandeling over een nieuw contract”, meldt de bestuurder, sinds november 2019 in dienst bij Feyenoord. “We hebben een evaluatie gehad, zoals we dat altijd doen. Destijds hebben we alles op tafel gelegd. Hoe is het gegaan, hoe zie je de toekomst, en nu komt het vervolg. Ik ben natuurlijk niet de jongste meer. Alles is bespreekbaar. Ik ben ambitieus en vind dat we met een mooi traject bezig zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.