AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Italiaanse grootmacht wil snel om tafel met Sven Botman’

AC Milan wil zich deze zomer graag gaan versterken met Sven Botman. Ze hebben dan ook de gesprekken geopend met zijn club Lille. Afgelopen transferwindow was Newcastle United nog bereid om miljoenen neer te tellen voor de centrale verdediger, die al twee seizoenen onbetwiste basisspeler is bij de regerend landskampioen van Frankijk. Een monsterbedrag van Newcastle werd echter resoluut afgewezen door Lille, dat Botman niet wilde laten vertrekken naar een andere club.

Dat verandert in de zomer. Lille is bereid een hoog bod op de verdediger te accepteren. De club kan flinke winst maken op Botman, die in 2020 nog voor slechts acht miljoen euro werd opgepikt bij Ajax. De verwachting is dat nieuwe clubs ruim veertig miljoen euro willen neertellen voor de boomlange verdediger.

Een van de kandidaten is volgens Calciomercato AC Milan, dat Newcastle hoopt af te troeven en binnenkort met de zaakwaarnemer van Botman om tafel wil. Botman is in beeld om de defensie van de Italiaanse topclub de komende jaren leiding te gaan geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.