AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Arne Slot dacht dat een HOAX oorzaak was van Overmars-nieuws

Arne Slot kon zijn oren niet geloven afgelopen zondagavond toen het nieuws naar buiten kwam omtrend Marc Overmars. Hij dacht in eerste instantie dan ook aan een hack.

Slot keek naar Studio Voetbal en werd daar op de hoogte gebracht van het nieuws. “Ik was compleet verrast door wat er naar buiten kwam bij Ajax”, zegt de oefenmeester van Feyenoord op een persconferentie. “Het eerste waar ik aan dacht was iets wat ook Steven Berghuis zei: ze zullen wel gehackt zijn bij Ajax.”

Toen het nieuws over Overmars, die grensoverschrijdende berichtjes stuurde aan vrouwelijke collega’s, toch waar bleek te zijn, was Slot benieuwd hoe de spelers van Ajax daar op zouden reageren. “Ze hebben een paar dagen later meteen aangetoond dat ze in staat zijn om heel goed te voetballen, ongeacht wat er op directieniveau bij Ajax gebeurt.”

Als gevolg van de situatie in Amsterdam vroeg de trainer uit Bergentheim zich af hoe de vrouwen in de Feyenoord-organisatie zich voelden. “Er is ook aan deze vrouwen gevraagd hoe zij de werksfeer ervaren. In dit geval gaven ze aan dat ze die alleen maar als heel prettig ervaren. En dat geldt trouwens ook voor de mannen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.