AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hoofdsponsor Ziggo baalt stevig van Overmars-affaire bij Ajax’

Ziggo, de hoofdsponsor van Ajax baalt flink van het nieuws dat gisteren naar buiten kwam over technisch directeur Marc Overmars. De aanbieder heeft laten weten flink in zijn maag te zitten met deze ontwikkelingen.

Overmars is per direct vertrokken bij Ajax wegens ‘grensoverschrijdende berichten aan meedere vrouwelijke collega’s’. Ziggo is geschrokken van het nieuws over de directeur voetbalzaken van de Amsterdammers. ‘Wij hebben veel respect voor de vrouwen die de moed hebben gehad om dit naar voren te brengen. Wij volgen de ontwikkelingen bij Ajax nauwgezet en nemen dit heel serieus’, laat het bedrijf weten aan het Algemeen Dagblad. ‘We kunnen er nu nog niet op vooruitlopen wat het betekent voor ons partnership.’ Ziggo is sinds 1 januari 2015 de hoofdsponsor van Ajax.

ABN Amro vindt dat Ajax ‘adequaat heeft gehandeld nadat de kwestie aan het licht kwam’. De bank ziet daarom geen reden om de sponsordeal met de Nederlandse kampioen te verbreken. De bank is al langer een belangrijke geldschieter van de club en is tevens hoofsponsor van de vrouwen van Ajax. Shirtsponsor Adidas was nog niet bereikbaar voor commentaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.