AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars stuurde ook dickpics naar vrouwelijke collega’

Er komt steeds meer nieuws naar buiten over de scheve schaats die voetbalbestuurder Marc Overmars heeft gereden. Het Parool maakt namelijk melding van het grensoverschrijdende gedrag van de voormalig technisch directeur van Ajax. Zo zou hij dickpics hebben gestuurd naar een vrouwelijke collega binnen de organisatie.

Overmars wil niet reageren op de beschuldiging, laat hij via een woordvoerder van Ajax weten aan Het Parool. Ook de club zelf laat het vooralsnog bij de verklaring op de website.

“Het grensoverschrijdend gedrag zou aan de oppervlakte zijn gekomen nadat algemeen directeur Edwin van der Sar op 25 januari een e-mail rondstuurde aan het Ajaxpersoneel”, valt te lezen. “Daarin attendeerde hij alle werknemers op de aanwezigheid van twee ‘vertrouwenscontactpersonen’ waar ze terechtkunnen met klachten over veiligheid op de werkvloer. Die e-mail zou mede zijn ingegeven door de onthullingen enkele dagen eerder over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het RTL-programma The Voice of Holland.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.