AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vinnige Nicolás Tagliafico haalt uit naar Ajax

Nicolas Tagliafico is diep teleurgesteld in Ajax. Hij wilde deze transferperiode de overstap maken naar FC Barcelona maar de clubs kwamen er niet uit.

In AS spreekt hij zijn ongenoegen uit. “Ik speel nu vier jaar bij deze club. Ik heb gespeeld met een hoofdwond en met een beschermende bril, waardoor ik maar zeventig procent zich had. Ik had ook eens een gezwollen enkel en hoewel ik niet honderd procent fit was, heb ik nooit ‘nee’ gezegd. Ik heb altijd alles gegeven, elke keer weer.”

Tagliafico claimt altijd in het belang van Ajax te hebben gehandeld. “Op dit moment kreeg ik een grote kans om voor Barcelona te spelen, al liet de club me niet gaan. Natuurlijk stellen ze mij dan teleur. Ik begrijp dat het geen makkelijke situatie is, maar uiteindelijk doet het beide partijen pijn. Voor mij omdat ik niet kreeg wat ik wilde en voor de club omdat het me niet heeft weten te verkopen.”

De linksback noemt Barcelona ‘een unieke kans’. “Voor mij was het een droomkans en Ajax heeft niet geholpen.” Dat stelt hem zeer teleur. “Omdat ik het gevoel heb dat mijn professionaliteit mij geschaad heeft. Ik heb altijd goed getraind, ik heb nooit een probleem veroorzaakt. Dat is mijn mentaliteit en dat is hoe ik mij gedraag en ik ben altijd zo, maar ik zie dat het soms helpt en soms wordt bestraft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.