AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mo Ihattaren zet eerste stappen op trainingsveld Ajax’

Mohamed Ihattaren heeft zijn eerste trainingen bij Ajax achter de rug. De middenvelder zat in quarentaine maar is daar nu dus uit.

De nieuweling, die voor een jaar wordt gehuurd van Juventus, kon door een coronabesmetting niet gepresenteerd worden, maar inmiddels heeft hij al wel een paar keer meegetraind met Jong Ajax, dat onder leiding staat van trainer John Heitinga.

Hoe Ihattaren er voorstaat, is niet bekend. Hij speelde tien maanden geleden zijn laatste officiële wedstrijd, toen nog als PSV’er. Na de voorbereiding op het huidige seizoen werd hij opnieuw verbannen door Roger Schmidt, waarna een onzekere periode aanbrak met een Deadline Day-transfer naar Juventus en desastreuze huurperiode bij Sampdoria.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.