AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Noa Lang staat voor megatransfer naar Liverpool’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Noa Lang heeft club Brugge flink naam voor zichzelf gemaakt. Zo veel zelfs dat volgens het medium The Athletic Liverpool aast op zijn handtekening. De huidige nummer twee in de Premier League zou de Oranje-international al een tijd volgen en de scouts hebben naar verluidt positieve evaluaties hebben doorgespeeld aan de sportieve leiding.

Met name zijn prestatie in de thuismatch tegen Paris Saint-Germain zou op groot enthousiasme onthaald zijn. Of er ook een bod zal volgen vanuit Anfield, valt voorlopig wel af te wachten. Liverpool wil komende zomer in ieder geval zijn aanvalslinie versterken in de breedte. Men mikt daarbij op vrije jonge spelers, met de nodige techniek, snelheid en ook veel loopvermogen.

Lang voldoet alvast aan die vereisten. The Reds hebben echter verschillende alternatieven: Jarrod Bowen (West Ham) en Marcus Thuram (Mönchengladbach), maar in mindere mate ook Amine Gouiri (OGC Nice), Christopher Nkunku (RB Leipzig) en Kamaldeen Sulemana (Stade Rennes). Recent werd ook PSV’er Cody Gakpo gelinkt aan de Engelse grootmacht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.