AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ryan Gravenberch in de zomer naar Real Madrid of Juventus’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De kans is groot dat Ryan Gravenberch Ajax deze zomer zal gaan verlaten. Volgens diverse buitenlandse media azen Juventus en Real Madrid namelijk op zijn handtekening.

In The Italian Football Podcast spreekt journalist Gianluigi Longari van Sportitalia zich uit over Gravenberch. Volgens hem wil Juventus zich graag versterken met de Ajax-middenvelder. Deze maand heeft de Italiaanse topclub hem nog als onhaalbaar betiteld, maar voor volgend seizoen staat hij hoog op het wensenlijstje.

Juventus denkt na dit seizoen relatief goedkoop toe te kunnen slaan in Amsterdam. Dat heeft te maken met het feit dat zijn huidige contract in 2023 afloopt en dat er vooralsnog geen sprake is van een doorbraak in de onderhandelingen. Ajax moet Gravenberch in dat geval verkopen om te voorkomen dat hij over anderhalf jaar transfervrij de deur uit kan wandelen.

Defensa Central meldt dat ook Real Madrid zich in de strijd mengt. De Spaanse topclub zou de Nederlander zelfs verkiezen boven Paul Pogba (Manchester United) en Franck Kessié (AC Milan). Met de komst van Gravenberch wil de club zich tijdig voorbereiden op het naderende afscheid van Luka Modric en Toni Kroos, terwijl een speler als Isco mag uitkijken naar een andere club.

Naar verluidt is er al contact geweest tussen kamp-Gravenberch en Real Madrid. Met een marktwaarde van 35 miljoen euro en één contractjaar te gaan is hij bovendien als haalbaar betiteld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.