AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Argentijn Nicolás Tagliafico is woedend op Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Nicolas Tagliafico is woedend op Ajax. De club wil namelijk niet meewerken aan een winterse transfer en dat zint de Argentijnse vleugelback allerminst. Hij wil namelijk een nieuw avontuur.

“Het wordt binnen Ajax bestempeld als een enorme rotsituatie”, reageert Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Tagliafico wordt bestempeld als een held binnen de club. Vaak is het zo dat Ajax meewerkt aan transfers van spelers die trouw zijn geweest aan de club en goed hebben gepresteerd.”

Tagliafico is in beeld bij clubs als Napoli, Olympique Marseille en zelfs FC Barcelona. Verweij begrijpt wel waarom Ajax-trainer Erik ten Hag hem wil behouden. “Hij heeft maar zeven verdedigers, dus hij wil hem niet kwijt. Lisandro Martínez speelt voor Argentinië en Daley Blind is de jongste niet meer. Als een van die twee spelers iets overkomt, dan heb je Tagliafico nodig.”

“Voor de clubleiding is een verkoop waarschijnlijk wel een optie. Ik denk zelf dat het Russisch roulette is om hem te verkopen”, aldus Verweij, die weet dat directeur Marc Overmars en zaakwaarnemer Ricardo Schlieper elkaar hebben gesproken. “Daarin werd nog eens bevestigd wat Ajax ook al heeft gezien: Tagliafico loopt met de pest in zijn lijf rond bij Ajax en wil weg. Er komt aan het eind van het jaar een groot toernooi aan (WK, red.). Tagliafico is gewoon heel boos.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.