AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Riechedly Bazoer deze winter niet naar Feyenoord

Riechedly Bazoer zal deze winter geen transfer maken naar Feyenoord. Ze wilde hem graag hebben maar het geld dat ze boden was niet toereikend voor Vitesse. In de zomer is hij transfervrij.

De afgelopen week volgden de berichten over de eventuele transfer elkaar in rap tempo op. Feyenoord hoopte de multi-inzetbare speler tegen een relatief laag bedrag vast te leggen, omdat Bazoer komende zomer uit zijn contract loopt. Vitesse schatte dit anders in en verlangde naar verluidt drie miljoen euro, het dubbele van wat Feyenoord bereid was te betalen.

Donderdag verscheen het bericht dat Bazoer en Feyenoord persoonlijk rond waren, al werd dat al snel ontkend door broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer. Of het waar is of niet zal weinig uitmaken, aangezien de clubs er sowieso niet uit zijn gekomen. Daarbij speelde mogelijk ook het komende weekend mee. Dan treffen Feyenoord en Vitesse elkaar in De Kuip bij de hervatting van de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.