AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘David Neres tekent bij Shakthar, Steven Bergwijn naar Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax staat op het punt om David Neres van de hand te doen. Ze zijn namelijk dichtbij een akkoord met Shakthar Donetsk uit de Oekraine. Als de transfer een feit is dan willen de Amsterdammers direct gaan doorpakken met de komst van Steven Bergwijn.

De Telegraaf schrijft dinsdagavond: “Het streven om de selectie op te waarderen, is ook de reden waarom Ajax de pijlen nu vol op Steven Bergwijn richt. Het eerste bod van achttien miljoen euro werd door Tottenham Hotspur nog afgewezen, maar zowel Spurs als Ajax hebben de hoop dat de clubs tot overeenstemming zullen komen. De komst van de Oranje-international zou een upgrade van de selectie betekenen, zoals de huur van Brian Brobbey dat ook is.”

Daar voegt het medium aan toe: “Nu de deal met Neres rond is – alleen het papierwerk moet in orde worden gemaakt –, kan Ajax gas geven richting Bergwijn. Het duel met FC Utrecht komt normaal gesproken te vroeg, maar Ten Hag hoopt tegen diens oude club PSV al over Bergwijn te beschikken. Daar is Ajax veel aangelegen, want de Amsterdammers staan op de ranglijst één punt achter de Eindhovenaren.”

Tottenham Hotspur liet eerder weten Bergwijn aan boord te willen halen. Verschillende media weten echter dat het sein op groen staat voor een vertrek van de Oranje-international, die dus nadrukkelijk in beeld is bij Ajax. Wel zijn er nog kapers op de kust.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.