‘Ajax morgen met opvallende opstelling tegen Besiktas’

Ajax speelt morgen in de Champions League een uitwedstrijd tegen het Turkse Besiktas en de verwachting is dat trainer Erik ten Hag met een opvallende opstelling zal starten. Dit weet het AD te melden.

“Het valt te verwachten dat Ten Hag zijn elftal op een paar plekken wijzigt”, kunnen we op dinsdagochtend in de bovengenoemde krant lezen. “De coach wenste een bredere selectie om blessures beter op te kunnen vangen en fris te blijven voor de zware maanden, als bijvoorbeeld Sébastien Haller afreist naar de Afrika Cup.”

Het AD vervolgt: “Ten Hag spreekt vaak van meer dan elf basisspelers. Nicolás Tagliafico kun je daar nu, met tien speelminuten sinds de interlandperiode in oktober, moeilijk onder scharen. Maar hij, en ook Devyne Rensch, Perr Schuurs, Davy Klaassen, David Neres en Mohamed Daramy, mogen wel hopen op een basisplaats in de Champions League, met als doel om Ajax met meer spelers op volle toeren te kunnen laten draaien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.