‘Steven Bergwijn kost Ajax minstens 30 miljoen euro’

Nu de transfer van Kameldeen Sulemana naar Ajax is afgeketst zijn de Amsterdammers opzoek naar een alternatief. En daarvoor hebben ze Steven Bergwijn op het oog.

Volgens Football.London willen de Londenaren 30 miljoen euro hebben voor hun aanvaller. Spurs anderhalf jaar geleden op de bankrekening van PSV overmaakten om met Bergwijn aan de slag te mogen gaan, en het aankoopbedrag moet dus terugverdiend worden. Tottenham is naar verluidt zéker niet bereid om verlies te lijden op de vleugelspits.

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf zei eerder: “Het nadeel voor Ajax rondom Steven Bergwijn is dat hij sinds de voorbereiding al als een tierelier draait onder de nieuwe manager van Tottenham Hotspur. De Spurs zijn nog niet bereid om hem te laten gaan. Maar hij kan zowel op links, als op rechts als op nummer tien spelen. Met hem kun je echt alle kanten op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.