Geen EK voor Poolse spits Arek Milik

Een flinke domper voor de Poolse spits Arek Milik. Vanwege een knieblessure mist hij namelijk het EK voetbal. Dat laat de Poolse bond weten.

Nog voor het trainingskamp van Polen is het misgegaan voor Milik, die geblesseerd is geraakt tijdens de laatste competitiewedstrijd van Olympique Marseille. Hij meldde zich niet fit bij de Poolse bond.

Het gaan om een knieblessure en daardoor komt het toernooi voor hem te vroeg. Polen heeft er met een speciaal schema alles aan gedaan om Milik fit te krijgen, maar zonder succes. Maandag is de knoop doorgehakt: geen EK voor de oud-Ajacied. Bondscoach Paulo Sousa heeft geen vervanger opgeroepen voor Milik, die teruggaat naar zijn broodheer SSC Napoli voor revalidatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.