‘Ajax halveert de vraagprijs voor Nicolas Tagliafico’

Ajax en Inter Milan hebben contact gehad over een transfer van Nicolas Tagliafico. De Argentijn is één van de goedkopere mogelijkheden voor de Italiaanse grootmacht. Ook Emerson van Chelsea en voormalig FC Groningen-aanvaller Filip Kostic, die dit seizoen de linkerflank van Eintracht Frankfurt bestreek, staan op het verlanglijstje.

Concreet is de interesse volgens De Telegraaf echter nog niet. De krant meldt dat nog geen club zich officieel heeft gemeld bij de Amsterdammers. Toch is Ajax bereid om mee te denken. Afgelopen seizoen was de vraagprijs voor de Argentijn nog rond de 25 miljoen euro, Ajax is nu bereid een deal te sluiten voor rond de twaalf miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.