Tom Beugelsdijk: ‘We kunnen gaan stunten tegen Ajax’

Sparta gaat morgen op bezoek bij Ajax. En Sparta-verdediger Tom Beugelsdijk heeft alle vertrouwen in een goed resultaat. De Rotterdammers strijden op het moment tegen degradatie.

“Als we met z’n allen goed voor de dag komen, kunnen we daar zeker weten gaan stunten”, aldus de opportunistische Beugelsdijk op het clubkanaal van Sparta Rotterdam. De verdediger baseert dat vertrouwen op de heenwedstrijd, waarin Sparta lang tegenstand bood. “We hebben gezien dat we ze veel tegenstand kunnen geven.” In de eerste speelronde won Ajax slechts met 0-1, nadat het ruim een uur met tien man moest spelen na een rode kaart voor Nicolás Tagliafico.

Een resultaat boeken op bezoek bij Ajax zou voelen als bonuspunten, weet ook Beugelsdijk. “Het loopt nu wat minder, daar hebben we het zeker over. Het is aan ons de taak om niet in paniek te raken. We staan er nog steeds goed voor, maar zijn er nog niet. Maar natuurlijk weten we dat we de komende weken heel goede zaken kunnen doen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer