‘Ajax geeft morgen tegen Sparta geen spelers rust’

Morgen speelt Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen Sparta. En de kans is groot dat trainer Erik ten Hag weinig gaat rouleren voor dit treffen. Bij de Amsterdammers keren alleen Sébastien Haller (niet ingeschreven) en Ryan Gravenberch (was geschorst) terug in de basis na de zege op OSC Lille (1-2) in de Europa League. Lisandro Martínez en David Neres worden vermoedelijk de slachtoffers en beginnen op de bank.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Verder verwacht de ochtendkrant geen wijzigingen in de opstelling van Ten Hag, die achterin dus opnieuw Devyne Rensch en Jurriën Timber laat starten. Mazraoui is vermoedelijk nog niet fit genoeg om in actie te komen, terwijl Timber de concurrentiestrijd duidelijk heeft gewonnen van Perr Schuurs. Timber liet in Frankrijk ook een prima indruk achter.

Door de wijzigingen schuift Blind terug naar de achterhoede, terwijl Gravenberch zijn plek op het middenveld terugkrijgt. Dusan Tadic – tegen OSC Lille nog diepe spits – verhuist naar links en ziet Haller in de punt van de aanval starten. In de Johan Cruijff ArenA wordt zondagavond pas om 20.00 uur afgetrapt.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Blind, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer