‘Ajax verrast met opstelling vanavond tegen Lille’

Ajax speelt vanavond in de Europa League tegen Lille. En trainer Erik ten Hag gaat een wijziging doorvoeren in zijn team. De Amsterdammers moeten het doen zonder Onana, Haller, Mazraoui en Ryan Gravenberch. Trainer Erik ten Hag kiest er voor om Daley Blind naar het middenveld te halen, zo verwacht het Algemeen Dagblad.

En dat betekent dat Lisandro Martinez terug gaat keren in het hart van de defensie, naast Jurriën Timber. Laatstgenoemde is Perr Schuurs al een tijdje voorbij in de hiërarchie.

Verder wordt het gemis van Haller vermoedelijk ‘gewoon’ opgevangen door de ‘Dusan Tadic-variant’, en niet door bijvoorbeeld Zakaria Labyad, zoals wel even rondging. David Neres mag het dan vanaf de flank gaan laten zien.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico; Blind, Alvarez, Klaassen; Neres, Tadic, Antony.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer