‘Ajax wilde deze winter Luka Jovic binnen halen’

Met Sebastien Haller haalde Ajax deze winterperiode een nieuwe spits binnen maar hij was niet de enige die in beeld was. Ook Luka Jovic van Eintracht Frankfurt was in beeld.

Dat meldt Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad. De spits kende een zeer zwak anderhalf jaar bij Real Madrid en mocht tijdelijk vertrekken uit Spanje. De Serviër wilde echter terug naar Eintracht Frankfurt, waar hij in zijn eerste periode nog een uitstekend trio vormde met onder meer Sebastién Haller. Jovic liet bij zijn terugkeer in Duitsland direct van zich spreken en staat na drie invalbeurten alweer op drie doelpunten.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer