‘Ajax en Spartak Moskou akkoord over transfer van Quincy Promes’

Quincy Promes lijkt deze maand nog Ajax te gaan verruilen voor een dienstverband bij Spartak Moskou. Volgens de Russische media ligt er een akkoord tussen beide clubs van twaalf miljoen euro.

Promes is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax en is lang niet altijd een vaste waarde in de ploeg van trainer Erik ten Hag. De 29-jarige Amsterdammer lijkt daarom zijn zinnen te hebben gezet op een rentree in Rusland, waar hij in het verleden al furore maakte. Tussen 2014 en 2018 kwam hij tot 66 doelpunten in 135 officiële optredens namens Spartak.

In Rusland won Promes met de grootmacht uit Moskou de landstitel en de Supercup. Daarnaast werd hij topscorer van de Premjer-Liga en ontving hij de prijs voor Voetballer van het Jaar. In de zomer van 2018 vertrok de ex-speler van FC Twente en Go Ahead Eagles naar Sevilla, maar een succes werd zijn avontuur in Spanje niet. Na een jaar verhuisde hij naar Ajax.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer