‘Erik ten Hag wil Quincy Promes absoluut niet laten gaan’

Erik ten Hag zou faliekant tegen een vertrek zijn van Quincy Promes. Het Russische Spartak Moskou wil hem graag overnemen van de Amsterdammers.

Volgens de Ajax-trainer is Promes te belangrijk voor het elftal en dat heeft hij duidelijk gemaakt door hem vooralsnog in alle wedstrijden op te stellen in 2021. Volgens de oefenmeester is er dus nog voldoende perspectief in Amsterdam en daardoor is een transfer nu onbespreekbaar.

Ten Hag nam Promes in december al in bescherming na zijn aanhouding na een steekincident. De aanvaller krijgt sindsdien veel vervelende berichten via sociale media en zou daarom wel oren hebben naar een terugkeer in Moskou. De Ajax-leiding leek mee te willen werken, maar Ten Hag dreigt nu dus roet in het eten te gooien.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer