‘Kopenhagen wil Ajax-trainer Ten Hag pijn gaan doen’

Vorig seizoen verloor Ajax-trainer Erik ten Hag zijn assistent Alfred Schreuder al aan Hoffenheim en nu wil FC Kopenhagen zijn andere assistent Christian Poulsen gaan overnemen.

Dat meldt het medium TV2. De nationale hoogvlieger uit Denemarken, waar Poulsen vandaan komt, zit momenteel zonder trainer nadat Stale Solbakken – enigszins onverwacht – ontslagen werd. Ook Jon Dahl Tomasson (oud-Feyenoord) zou kandidaat zijn.

We zien in het Europese voetbal veel hoofdtrainers die niet noodzakelijk veel ervaring hebben als coach, maar wel veel ervaring als topspeler bieden. Al is het voor Christian Poulsen misschien nog iets te vroeg om als assistent bij Ajax naar Kopenhagen te komen”, stelt journalist Sebastian Stanbury van Tipsbladet.

En diens collega Jonas Hebo Rasmussen vult aan over Poulsen, die als middenvelder ook uitkwam voor Ajax: “Een groot trainerstalent, die in opleiding is bij een echte topclub als Ajax. Hij is een voormalig Kopenhagen-ster en kan voor vernieuwing zorgen binnen de club.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer