‘Werder wijst Ajax-bod op Klaassen af, tweede bod onderweg’

Ajax zag een eerste bod op Davy Klaassen afgewezen worden door zijn werkgever Werder Bremen. Dit weet het medium BILD te melden. De Amsterdammers boden zeven miljoen euro en vijf miljoen euro aan bonussen.

De Duitse krant schrijft dat Ajax graag wil toeslaan en dat ook Klaassen wil terugkeren in de Johan Cruijff Arena. Als de beide clubs eruit komen lijkt een transfer onvermijdelijk, maar het is nog maar de vraag of dat zal gebeuren. Een eerste bod van directeur voetbalzaken Marc Overmars is door Werder afgewezen: zeven miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen is niet genoeg voor de Duitsers.

Er zou echter al een nieuw bod van Ajax onderweg zijn naar Bremen. Wederom zal het totaalbedrag twaalf miljoen euro bedragen, maar nu is er een basisbedrag van 9 miljoen opgesteld voor de diensten van Klaassen. De Noord-Duitsers willen echter een bedrag van vijftien miljoen zien, eenzelfde bedrag als dat zij twee jaar geleden aan Everton betaalden om de middenvelder over te nemen.

Een akkoord is echter denkbaar, zegt Bild. Werder heeft een tekort van dertig miljoen euro door de coronacrisis en omdat ook sterspeler Milot Rashica maar niet vertrekt zou een transfer van Klaassen wellicht niet zo slecht uitkomen. De deal zou dan wel voor het weekend rond moeten zijn, omdat de Duitsers een vervanger willen halen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer