‘Sean Klaiber kiest meer voor Ten Hag dan voor Ajax’

Sean Klaiber wordt waarschijnlijk vandaag al gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Ajax. Hij zal een contract van vier jaar gaan ondertekenen bij de Amsterdammers.

Het wordt een weerzien met coach Erik ten Hag, met wie hij al samenwerkte in de Domstad. “Ten Hag trok naar Ajax, maar hield altijd contact met zijn pupil”, weet Voetbal International. “De Tukker zag hoe Klaiber zich onder Dick Advocaat en John van den Brom verder door ontwikkelde tot een moderne rechtsback. Eentje die steeds vaker in het zestienmetergebied te vinden is én na de training werkte aan zijn afstandsschot. Een betrouwbare vleugelverdediger van 26 jaar die er direct staat. Vandaar ook dat Ten Hag na het vertrek van Sergiño Dest, dacht aan zijn voormalig pupil.”

Klaiber zelf is geen vooraanstaand Ajax-supporter. “De keuze voor Ajax is er één met het hoofd en niet met het hart”, denkt VI, dat desondanks vindt dat hem weinig kwalijk te nemen is. “Het is misschien niet de droomtransfer voor veel FC Utrecht- en Ajax-supporters, maar Klaiber zelf valt weinig te verwijten. Hij kiest voor de trainer die hem de volgende stap in zijn loopbaan bracht én zorgt dat de club die hij zo lief heeft, vijf miljoen euro rijker is geworden.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer