‘Ajax dichtbij akkoord met Bayern Munchen’

Er is een akkoord aanstaande tussen Ajax en Bayern Munchen over de transfer van Sergino Dest. Dit weet het Algemeen Dagblad vanochtend te melden.

In de Spaanse media wordt uitvoerig gespeculeerd over een transfer naar FC Barcelona, maar volgens het AD heeft Bayern de beste papieren. Der Rekordmeister wilde vooralsnog niet voldoen aan Ajax’ vraagprijs van twintig miljoen euro, maar de gesprekken tussen beide partijen zijn nog altijd gaande. ‘Van een akkoord was gisteren nog geen sprake, maar het gat tussen vraag en aanbod wordt wel steeds kleiner’, concludeert de ochtendkrant. Ook De Telegraaf maakt melding van voortvarende gesprekken.

Het Ajax-talent van het seizoen 2019/2020 wil zelf dolgraag naar de regerend Champions League-winnaar: als beide clubs elkaar vinden, is een akkoord tussen Dest en Bayern slechts een formaliteit. De vleugelverdediger heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax mogelijk al gespeeld. Dest viel zondagmiddag in tegen RKC Waalwijk en verving Daley Blind tien minuten voor tijd.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer