Arne Slot over de naderende beslissing van de UEFA over Ajax en AZ

Morgen neemt de UEFA een beslissing over het protest van AZ dat ze hebben gedaan bij de bond over de verdeling van het Champions League-ticket. AZ-trainer Arne Slot blikt alvast vooruit op dit besluit.

Tegenover Fox Sports zegt hij: “We zijn natuurlijk niet voor niets al twee weken geleden begonnen en bereiden ons in alle scenario’s voor op Q2 (de tweede voorronde, red.). En alles wat beter is, is mooi meegenomen. Maar eerlijk gezegd denk ik, als je nu de status van die situatie bekijkt, dat het een enorme meevaller gaat zijn als wij winnen.”

Daar voegt hij vervolgens aan toe: “Als ik eerlijk ben hou ik er op dit moment niet echt rekening mee nee, en dat vind ik ook normaal, dat zou ik ook niet moeten doen, want het is heel logisch dat we Q2 gaan spelen. Wij zijn alleen maar daarmee bezig. Als het over twee dagen anders blijkt te zijn, dan is dat alleen maar een enorme meevaller.”

Coach Erik ten Hag van Ajax reageert kort in gesprek met Voetbal International: “Met het protest van AZ ben ik niet bezig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.