‘José Mourinho was helemaal zat van Daley Blind’

Daley Blind speelt nu alweer enkele seizoenen voor Ajax maar in het verleden speelde hij ook voor Manchester United. Mede dankzij zijn multi-inzetbaarheid werd de linkspoot zeer gewaardeerd door de fans van de Red Devils, maar absoluut níét door trainer José Mourinho.

De Portugees baalde er namelijk enorm van dat Man United Blind niet eerder had verkocht, en ‘klaagde zelfs bij zijn vrienden over het feit dat Blind, Marcos Rojo en Matteo Darmian niet de deur uit werden gedaan’ tijdens de periode van Mourinho op Old Trafford. Hij werd aldaar in december 2018 ontslagen na een teleurstellende tijd, waarin enkel de EFL Cup en Europa League werden gewonnen.

Volgens The Times was ‘The Special One’ überhaupt enorm geïrriteerd over het ‘onvermogen van de club om overbodige spelers voor een goede prijs te kunnen verkopen’.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer