‘Ajax en Manchester United strijden om nieuwe aanvaller’

Zowel Ajax als Manchester United zijn geinteresseerd in dezelfde speler. Het gaat om de 19-jarige Mohammed Kudus.

Volgens BT is er aan belangstelling geen gebrek. Ajax, Newcastle United, Everton, Borussia Dortmund, Olympique Marseille en Fenerbahçe werden al eerder gelinkt, maar nu blijken vooral de Amsterdammers en Manchester United serieus in hun interesse. Zij zouden de spits recentelijk weer hebben bekeken.

Kudus kan naast de spitspositie uit de voeten als centrale middenvelder, zo bewees hij dit seizoen bij FC Nordsjaelland. Voor zijn Deense broodheer noteerde hij dit seizoen twaalf doelpunten en één assist in 28 officiële wedstrijden.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer