‘Pierre-Emile Højbjerg meer dan interessante optie op Ajax-middenveld”

Gisteren werd bekend dat Ajax een oogje heeft op Southampton-middenvelder Pierre-Emile Højbjerg. Hij is 24 jaar en aanvoerder van The Saints. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Het wordt alleen geen makkelijke missie om hem naar Amsterdam te halen.

“Directeur spelerszaken Marc Overmars ziet in de Deen een meer dan interessante optie om het middenveld van Ajax te versterken”, schrijft de ochtendkrant. “De controlerende middenvelder staat bekend om zijn fysieke kracht, passing en loopvermogen. Geen creatief type dat voor de goals moet zorgen.”

De concurrentie is alleen niet mals, want meerdere Engelse clubs hebben interesse. “Ook Tottenham Hotspur is gecharmeerd van hem. De ploeg van trainer José Mourinho is echter nog niet zeker van Europees voetbal. Champions League-voetbal is voor Spurs al helemaal een kansloos verhaal.”

“Bij Ajax is Højberg zo goed als zeker van deelname aan het belangrijkste clubtoernooi ter wereld. In Amsterdam zou de Deen niet alleen met Ten Hag, maar ook met aanvoerder Dusan Tadic kunnen worden herenigd. De twee speelden samen bij Southampton.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer