‘Ajax-interesse in Pierre-Emile Højbjerg is serieus’

Ajax zou deze zomer zomaar eens kunnen gaan verrassen op de transfermarkt. Ze hebben namelijk serieuze interesse in Southampton-aanvoerder Pierre-Emile Højbjerg (24).

Højbjerg moet Ajax ongeveer zestien miljoen euro kosten, een bedrag dat voor Ajax prima te betalen is. Bij Ajax komt Højbjerg mogelijk zijn voormalig Southampton-ploeggenoot Dusan Tadic tegen. De 33-voudig international van Denemarken staat echter ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Hij werkte bij Bayern II ook al samen met Erik ten Hag. Højbjerg heeft tot op heden 106 Premier League-wedstrijden achter zijn naam staan en brengt dus de nodige ervaring met zich mee.

De Deen, die pas 24 jaar oud is, speelde sit seizoen dertig duels voor Southampton. Hij was in het eerste gedeelte van het seizoen aanvoerder van de club, maar toen duidelijk werd dat hij zijn na volgend seizoen aflopende contract niet wilde verlengen besloot trainer Ralph Hassenhüttl hem de band af te pakken.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer