‘Chelsea doet officieel bod op Nicolas Tagliafico’

Volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo heeft Chelsea een officieel bod neergelegd bij Ajax voor Nicolas Tagliafico. Details van het bod zijn er niet maar het gaat naar verluidt om het bod van rond de 25 miljoen euro.

Engelse media maken ook bericht van het bod, maar benadrukken wel dat ook FC Barcelona nog altijd op het vinkentouw zit voor Tagliafico. Ook Paris Saint-Germain werd lang genoemd, maar zij lijken voor Alex Telles van FC Porto te gaan. Chelsea richtte zich op zijn beurt eerst op Ben Chilwell, maar haakte voor hem af nadat Leicester City bijna 80 miljoen euro (!) voor de Engelsman eiste. Tagliafico is daarom nu de prioriteit. Eerder tekende Hakim Ziyech natuurlijk ook al bij de Blues.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer