‘Ajax verkoopt Noussair Mazraoui voor tien miljoen euro’

Volgens journalist Thomas Rolfi van Milannews.it is Noussair MAzraoui in onderhandeling met de Italiaanse clubs AC Milan en AS Roma. Er zou zelfs al een akkoord liggen met de eerstgenoemde club.

Enkele weken geleden maakten diverse Italiaanse media al melding van de belangstelling van zowel AC Milan als AS Roma voor Mazraoui. Ajax liet de vraagprijs al zakken van dertien miljoen euro naar tien miljoen euro, en heeft nu bovendien toegezegd akkoord te gaan met een betaling in termijnen. Milan wil een tweejarige lening met aflossingsverplichting afsluiten om de Marokkaanse vleugelverdediger te kunnen betalen.

Gisteren had zaakwaarnemer Nakhli Mondial van Mazraoui opnieuw contact met AC Milan, nadat de eerste gesprekken beide partijen enkele weken geleden al gevoerd zouden zijn. Over het salaris van de 22-jarige rechtsachter is nog geen overeenstemming bereikt: Mazraoui verdient naar verluidt 500.000 euro per jaar bij Ajax en zou bij een overstap naar Italië minstens een verdubbeling daarvan willen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer