‘Manchester City deelt dreun uit aan Ajax in strijd om deze speler’

Manchester City wil een jeugdspeler van Ajax overnemen. Het gaat om de jonge aanvaller Sontje Hansen die al regelmatig minuten maakt bij Jong Ajax en zat al een keer in de selectie van de hoofdmacht. Zijn contract in de Johan Cruijff ArenA loopt echter nog maar door tot medio 2021 en het lijkt er niet op dat hij van plan is om te verlengen.

Juventus, Internazionale en RB Leipzig willen hem maar al te graag inlijven, maar volgens de website Goal ligt Manchester City op poleposition om binnenkort al aan de slag te gaan met Hansen. Er moet wél een transferbedrag betaald worden voor het talent, maar volgens het geruchtencircuit is 7,3 miljoen euro genoeg om directeur voetbalzaken Marc Overmars te overtuigen.

Vertrekt de jongeling daadwerkelijk uit Amsterdam, dan zou dat een behoorlijk harde klap zijn voor Ajax. Hansen heeft namelijk al laten zien dat hij behoorlijk wat in zijn mars heeft: op het WK voor spelers onder de 17 jaar in de zomer van 2019 won hij de Gouden Schoen namens Oranje.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer